Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Monday, 16-Mar-2009 10:46
Long Lost Post
Wah..lamanye saya membiarkan FP ni bersawang-sawang..saya ada je sekadar menghilangkan diri seketika kat FP ni tapi aktif kat blog..sibuk berbloging..saya sebenarnye tak leh nak maintain kedua2 nye dalam 1 masa..kekurangan masa..sorry ye kawan2
Ok entry kali ni saya nak cite pasal sikit perkembangan anak dara saya yang makin membesar tu..

EDRIANA SAMIHAH
:-> Age 4 months ++ turning 5 months this becoming 28.
:-> Dah mula meniarap
:-> Dah pandai ketawa bila diagah..
:-> Dah mengenal orang..*Susah tau orang lain nak ambik dia..sangat memilih orang*
:-> Suka sangat bila time mandi..
:-> Weight sekarang 4.1kg ni masa timbang the past 2 week
:-> Still breastfeed lagi & sekali dengan formula milk..S26

Ok itu saje buat kali ni..kalau rajin-rajin jom lawat saya kat
http://mummyezhanerfan.blogspot.com/

© Pidgin Technologies Ltd. 2016